#MočnejšaOdIzgovorov

Paket NovaTi je za vse tiste, ki si želite boljšega, bolj kvalitetnega življenja vendar imate težavo s pomanjkanjem časa in organizacijo.

Paket vsebuje 10 treningov (+2) ki temeljijo na oblikovanju čvrste zadnjice, lepih nog ter izklesanega trebuščka.

Vsi treningi so zasnovani tako, da za samo izvedbo vaj ne potrebuješ šopinga za dodatne fitness pripomočke, saj vse kar uporabljam v videih najdeš v svojem lastnem domu.

Ker pa si med prvimi NovaTi članicami pa sem se odločila, da ti popolnoma brezplačno podarim še 2 dodatna treninga. Tako jih boš prejela 12, razporedila pa si jih boš lahko tako, da boš trenirala 3x tedensko v obdobju 30 dni.

Vsak trening traja od 23 do 32 minut, tako da namesto, da bi ta čas porabila za scrollanje po instagramu in facebooku (verjamemo, da tam preživiš vse več časa), ta čas raje porabi za trening, tako da boš naredila nekaj dobrega za svoje počutje in telo ti bo hvaležno.

Prejela boš tudi navodila za uporabo, kjer bodo vsi napotki in nasveti jasno razloženi, da ne boš v dilemi kako pristopiti do tvojega Novati programa.

Ker brez urejene prehrane na poti do NovaTi postave seveda ne gre pa boš v paketu prejela tudi 30 dnevni prehranjevalni plan “Novati Gurmanske strasti”, ki bo sestavljen, tako da boš lahko zelo hitro dosegla zastavljen cilj.

Prejela boš tudi nakupovalni listek (razdeljen po trgovinah), za lažjo organizacijo pri prehranjevalnem planu.

Da bo tvoja motivacija na vrhuncu pa smo za to poskrbeli s posebnimi motivacijskimi sporočili na koncu vsakega video treninga.

Z nakupom paketa dobiš možnost Facetime call-a z osebno trenerko Nino in pa dostop do zaprte FB skupine za vso motivacijo, usmeritev in podporo pri zastavljenem cilju.

Verjamemo da zmoreš in verjamemo, da si #MočnejšaOdIzgovorov.

V TEČAJU TE ČAKAJO OKUSNI IN ZDRAVI JEDILNIKI ZA VSO DRUŽINO Z VEČ KOT 35 RAZNOLIKIMI RECEPTI

Dokaži da zmoreš, dokaži da si #MočnejšaOdIzgovorov, dokaži da si NovaTi.

©2020 by novati.si.