#MočnejšaOdIzgovorov

Diamantna Ti

Diamantni paket vsebuje 37 video treningov in komplet 3 različnih jedilnikov z več kot 100 različnimi zdravimi gurmanskimi recepti.

Paket Diamantna Ti je 3-mesečni program, pri katerem si lahko treninge razporediš tako, da treniraš 3 x tedensko v obdobju 90 dni. Treninge lahko izvajaš tudi vsak dan.

Diamanti paket je edini paket, ki ponuja neobvezujoče sodelovanje pri projektu “Stopi Nova Ti v Pomlad”, ki je namenjen vsem tistim, ki želite izrazito spremembo na sebi z možnostjo osvojitve nagrade BREZPLAČNEGA LEPOTNEGA POSEGA po lastni izbiri s strain Medical Group Fabjan Celje v vrednosti več tisoč EUR.

Če te lepotne operacije ne zanimajo in bi vseeno želela doseči odlične rezultate, lahko vseeno sodeluješ in zakupiš paket Diamantna Ti. Trije meseci so ravno pravo obdobje v katerem lahko dosežeš ogromen napredek in čudovito preobrazbo.

V paketu boš prejela 30 (+7) treningov v katerih se bomo osredotočile na oblikovanje lepega trebuščka, okrogle zadnjice in čvrstih nog.

Zato, ker si med prvimi NovaTi članicami sem se odločila, da popolnoma brezplačno podarimo še 7 dodatnih treningov. Tako boš prejela 37 treningov, ki si  jih boš lahko razporedila na obdobje 90 dni.

Vsi treningi so zasnovani tako, da za samo izvedbo vaj ne potrebuješ nobenih fitness pripomočkov, saj vse kar uporabljam v video posnetkih najdeš v svojem domu.

Trening bo vzel zgolj od 23 do 32 minut, zato sem prepričana, da si boš lahko vzela toliko časa, le zase in uspešno opravila trening.

Pri izgubi telesne teže in oblikovanju postave pa ne gre zgolj za gibanje. Zelo pomembna je prehrana, zato sem pripravila 3 različne prehranjevalne plane z več kot 100 različnimi recepti, ki bodo pripravljen tako, da boš lahko zelo hitro dosegla odlične rezultate. Jedilniki so primeni za vso družino.

Za kanček dodatne motivacije te na koncu vsakega videa čaka motivacijsko sporočilo, možnost pogovora in nasveta s strani osebne trenerke Nine, ki je s svojimi programi pomagala več kot 1.000 uporabnikom/ uporabnicam do popolne postave, boljšega in aktivnejšega življenja.

PROJEKT "Stopi NovaTi v Pomlad"

Ob izgubi telesne teže se lahko pojavi povešena odvečna koža, zmanjšane prsi ipd., kar lahko pri nekaterih posledično prinaša določeno mero nezadovoljstva in pomanjkanje samozavesti.

Ravno iz tega razloga ti lahko omogočimo neverjetno priložnost, da prideš še do tistega zadnjega koraka, ki je potreben, da boš zažarela v vsem svojem sijaju.

V sodelovanju z odličnim estetskim kirurgom Medical Group Fabjan Celje bomo omogočili eni izmed vas POPOLNOMA BREZPLAČEN lepotni poseg v vrednosti do 4 tisoč evrov po lastni izbiri. Naj bo to povečava prsi, korekcija nosu, odstranitev kože, izbira je TVOJA.

Kako bo potekal izbor?

Vse, ki boste zakupile paket Diamantna Ti in obkljukale sodelovanje pri projektu “Stopi NovaTi v Pomlad” nam boste poslale začetne fotografije (PREJ), in po doseženih rezultatih še fotografije (POTEM). V vmesnem času boste sledile navodilom, katera bodo skrbno spisana in poslana samo sodelujočim v tem projektu.

Po treh mesecih projekta bomo v ožji krog vseh vas, ki boste vidno opravile odlično spremembo, izbrali določeno število prijavljenih v tej nagradni igri. Sledila bodo navodila za naslednji krog. Nato bo potekalo tekmovanje za najboljšo fizično in mentalno spremembo, in tista ki bo to dosegla bo prejela BREZPLAČNI LEPOTNI POSEG s strani Medical Group Fabjan Celje.

Projekt “Stopi NovaTi v Pomlad” traja 6 mesecev od pričetka projekta.

Dokaži da zmoreš, dokaži da si #MočnejšaOdIzgovorov, dokaži da si NovaTi.

©2020 by novati.si.