Če želimo spremembo, moramo začeti z osebo, ki jo vidimo v ogledalu. Le od 23-32 minut na dan lahko spremeni tvoje življenje na bolje. Novati.si program ti bo omogočil oblikovanje prelepih nog, izklesanega trebuščka in čvrste zadnjice kar iz udobja tvojega doma. 

Koncept NovaTi je spremenil že mnoge na bolje.
Si naslednja
TI?

Pridruži se družini #MočnejšihOdIzgovorov.

Kdo je Nina Nikky?

OSEBNA TRENERKA IN USTANOVITELJICA NovaTi.si TRENINGOV

Ima preko 50 tisoč sledilcev na Instagramu in 10 tisoč na Facebooku
 

Lastnica največjega fitnesa v Velenju – NYC GYM

Nina Nikky na področju fitnessa in vodenih vadb deluje že polnih 12 let. V petih sezonah CFT programa je pomagala že vsaj tisoč ženskam na poti do popolne preobrazbe telesa. Bila je tudi Zumba inštruktorica in inštruktorica vodenih vadb. Na licenco za osebnega trenerja se je prijavila zaradi pomoči osebi, ki ji pomeni največ na svetu. Kar preko noči je postala okorna in težko gibljiva. Po več mesečnih obiskih pri zdravniku in nejasnosti nastanka zdravstvenih težav, se je odločila, da zadevo vzame v svoje roke. Stvari so se iz meseca v mesec kazale v pozitivno smer, gibljivost se je izboljšala, počutje se je popravilo. Njen vsakdan ni bil več tako naporen. Po vseh teh letih se stanje ni poslabšalo, nasprotno, postala je prava športnica in njen navdih da pomaga še ostalim. Sedaj trenira in vodi tudi otroke s posebnimi potrebami. K njej prihajajo tako tisti, ki si želijo izgube kilogramov, kot tudi tisti, ki si želijo preoblikovanja telesa, pridobitve mišične mase in mentalno spremembo pri načinu življenja.

Mediji o Nini:

VEČ KOT 2.136 DNI OSEBNEGA TRENERSTVA JE ZA NAMI…
…IN VEČ KOT 1.000 USPEŠNIH PREOBRAZB ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

V PAKETIH NovaTi BOŠ PREJELA:

DOKAŽI, DA SI #MOČNEJŠA OD IZGOVOROV

ZAKAJ IZBRATI NOVATI.SI?

 

 • Za izvedbo treninga potrebuješ le 23-32 minut prostega časa
  ( dnevno ali 3x tedensko)
 • Več kot 37 raznolikih posnetih video vsebin sestavljenega treninga (skupno 11 ur treninga)
 • Preprosta izvedba treninga kjerkoli in kadarkoli
  (poudarek je na trebuhu, nogah in zadnjici)
 • Težavnost izvedbe treningov se stopnjuje
 • Za izvedbo treninga potrebuješ LE pripomočke, ki jih najdeš doma
 • Med izvedbo treninga ni motečih dejavnikov
 • Na voljo so 3 RAZLIČNI PAKETI (mesečni, dvomesečni, trimesečni)
 • Okusni jedilniki z več kot 100 raznolikimi recepti (na voljo bodo 3 različne knjižice)
 • Recepti za zdrave sladice
 • Nakupovalni listek (razdeljen po trgovinah)
 • Meritveni obrazec (za vodenje in spremljanje rezultatov)
 • Zaprta FB skupina (medsebojna motivacija in podpora Novati članic)
 • Možnost podpore preko Facetime-a z osebno trenerko
 • Skupnost in druženje (pikniki, treningi…)
 • Doživljenjski dostop do zakupljenih paketov
 • DARILA za PRVIH 200 v sodelovanju s Polleo Sportom
 • PROJEKT: Možnost sodelovanja pri projektu »Stopi NovaTi v Pomlad«
 • NAGRADA za zmagovalko VREDNA VEČ TISOČ €
  (sponzor NAGRADE je Medical Group Fabjan)

Prvih 200 novati članic prejme limited edition darilo, ki ga podarjata polleo sport in novati.si

Treninge sem posvetila predelom, kateri nas ženske najbolj mučijo. Temeljijo predvsem na oblikovanju čvrste zadnjice, nog ter lepega trebuščka. V paketu te čaka od 12 do 37 treningov (odvisno od izbranega paketa). Razporedila si jih boš lahko tako, da boš trenirala 3x tedensko za obdobje od 30 do 90 dni. Vsak trening traja od 23 do 32 minut. To je manj kot 2% tvojega dneva, tako da ni izgovorov.

Dokaži, da si #MočnejšaOdIzgovorov.

Vsi treningi so zasnovani tako, da za samo izvedbo vaj ne potrebuješ šopinga za dodatne fitness pripomočke, vse kar uporabljam v videih, najdeš v svojem lastnem domu.

-Nina Nikky

ZA KOGA JE PRIMEREN VIDEO TEČAJ?

 • Prilagojen je za ženske ne glede na starost ali težo (tudi mamice),
 • za tiste ženske, ki imajo na voljo do 30 minut časa dnevno za vadbo,
 • za tiste, ki želijo imeti točni nakupovalni listek, kaj kupiti, in enostavne jedilnike, ki jih lahko koristi celotna družina,
 • za tiste, ki si želijo izvajati vaje kjerkoli, tudi od doma
  (prostorsko neomejeno),
 • za tiste, ki si želijo vaje pogledati kadarkoli bodo same želele
  (časovno neomejeno),
 • bi se rade izoblikovale brez odrekanja svoje najljubše prehrane,
 • iščejo enostaven in hiter način vadbe, ki zagotavlja dolgoročne rezultate,
 • za tiste, ki si želijo z vadbo spraviti v točno takšno obleko, o kateri že dolgo sanjajo,
 • bi rade izvajale vaje brez fitness naprav in pripomočkov.

V PROGRAMU TE ČAKAJO OKUSNI IN ZDRAVI JEDILNIKI ZA VSO DRUŽINO Z VEČ KOT 100 RAZNOLIKIMI RECEPTI

EKSKLUZINO IN PRVIČ SLEDI 3. SEZONA PROJEKTA STOPI NOVATI V POMLAD ZA ONLINE UPORABNICE.

NovaTi.si je edinstveni program  v Sloveniji, ki sodeluje z lepotnim estetskim kirurgom dr. Maticem Fabjanom iz Medical Group Fabjan Celje. Dr. Fabjan bo po končanem 6-mesečnem projektu podaril brezplačni lepotni poseg po lastni izbiri v vrednosti do 4 tisoč evrov, ki ga bo srečna izbranka izkoristila v njihovi kliniki v Celju.

KUPI LE JEDILNIKE NOVATI, KI VSEBUJEJO VEČ KOT 100 ZDRAVIH IN OKUSNIH RECEPTOV ZA VSO DRUŽINO

Garancija na vaše zadovoljstvo

NovaTi.si je garancija na vaše zadovoljstvo. V kolikor s programom ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar nazaj v roku 90 dni od dneva nakupa.

Mnenja NovaTi deklet


Na začetku ko sem začela hoditi v fitnes, sem začela na čisti nuli. Nisem imela kondicije, in s pomočjo Ninine ekipe se mi je življenje dejansko obrnilo na glavo. Ne samo da so mi pomagali spremeniti videz ampak sama sem se začela zavedati kako te šport in aktivno življenje poživi in da energijo za naprej. Pomagali so mi premagati samo sebe in dokazali da se vse da, samo če se hoče.
Aktivno življenje je zdaj del moje rutine. Zdaj si življenje brez športa ne predstavljam več. Z njim odpravim težave in dobim dodatno energijo za preostanek dneva.
Ne predstavljam si da bi lahko zdaj odnehala, saj novi rezultati in zabavni treningi ti dajo dodaten zagon za naprej.


Odločitev, da se začnem več gibati in bolj zdravo prehranjevati, je bila ena boljših odločitev kar sem jih sprejela. Ko narediš korak k spremembam se zaveš, da s tem, ko se gibaš skrbiš za svoje telo in posledično za svoje zdravje in počutje.
Pred tem sem bila vedno utrujena, brez energije,… Odkar sem bolj aktivna, je moje počutje odlično. Sem polna energije, moje telo je bolj gibčno in tudi izgled kože je lepši. Pridobila sem na samozavesti kar tudi pripomore k splošno boljšemu počutju.
Prvotni cilj, da izgubim nekaj kilogramov sem s pomočjo treningov in bolj zdrave prehrane brez težav dosegla, sedaj pa sem se usmerila še v samo oblikovanje in učvrstitev postave. Spoznaš kaj je tvoje telo dejansko sposobno, ko ga pripelješ do ekstremov in vidiš, da gre in da so omejitve samo v glavi. Spoznala sem, da je gibanje in sprejetje zdravega načina prehranjevanja dolgoročna naložba v zadovoljno življenje, rezultati pa so motivacija, da bom s takšnim načinom nedvomno nadaljevala.


Sem Tina, stara 37 let, mamica dvojčkov. Pred dobrim letom sem po dolgem počitku ponovno začela trenirati v fitnes centru. Ker pa velikokrat ne najdem varstva za svoja malčka, so »nova ti« vaje super nadomestek treninga v fitnesu. Ko se otroka zamotita vedno z veseljem vklopim tv in oddelam trening. Treningi so res super pripravljeni, saj zahtevajo le okoli pol ure časa, so zelo intenzivni in zanimivi. Sama, brez teh treningov doma zagotovo ne bi naredila nič, zato sem res hvaležna, da je Nina skupaj s svojo ekipo pripravila posnetke vaj. Vsakič si lahko predvajam drug sklop vaj, torej lahko vedno delam vaje za različne dele telesa. Toplo priporočam opravljanje vaj po Ninih treningih.


Sem Eva, stara 15 let iz Maribora. V prostem času 4 krat tedensko treniram odbojko. Trening nog sem opravila v družbi starejše sestre in kljub moji dobri fizični pripravljenosti sem takoj na začetku začutila delovanje mišic, kar dokazuje da je vadba res intenzivna. Skozi ves trening sem lahko sledila vajam in upoštevala nasvete, na koncu pa sem se kljub utrujenosti počutila super, saj sem naredila nekaj dobrega za telo. Z vajami bom zagotovo nadaljevala.


Pripravljeni videi za vadbe se mi zdijo več kot odlični. Strokovno so izvedeni, dovolj je časa za pripravo na naslednjo vajo in za izvedbo ne zahtevajo posebnih stvari. Primerni so za začetnice in tiste, ki že obiskujejo fitnes, oz. kakršnekoli vadbe. V njih prevladuje pozitivna in za motivacijo primerna glasba. Prostori, kjer se izvajajo so prijetni predvsem pa lepi. Nina s svojim stasom ponazori vajo na tak način, da jo želiš izvest. Vaje so zanimive in niti za trenutek dolgočasne. Trening je ravnoprav dolg. V kolikor želiš intenzivejše združiš dva skupaj. Všeč mi je, ker med samim treningom opozarja, na pitje vode. Zame osebno, so mogoče samo glavni odmori preveliki. Vendar to je razumljivo, ker je za mano štirimesečno treniranje v fitnesu pod nadzorom trenerja. Med odmori sem predčasno nadaljevala z vajo.
Skratka, da povzamem, drage dame, mamice in gospe; poskusite ne bo vam žal.


Treningi NovaTi so mi definitivno všeč. Primerni so predvsem za začetnice, ki želijo doma narediti nekaj zase in so časovno omejene. Razporejeni so od manj zahtevnih do zahtevnih tako, da lahko napredujete. Fokus je predvsem na predelih telesa s katerimi imamo navadno ženske največ težav, torej trebuh, noge in zadnjica. Pohvaliti moram tudi glasbeni izbor med treningi, saj pomaga držati tempo in dviga motivacijo. Na koncu treninga pa te čaka še edinstveno sporočilo. Treninge NovaTi priporočam vsem ženskam, mamicam, ki so v časovni stiski, jim zahajanje v fitnes povzroča nelagodje in težko najdejo čas zase. Potrebujete le 30 minut in udobje svojega doma. Mislim, da tukaj ni več izgovorov.

Tukaj je 3. sezona Stopi NovaTi v Pomlad. Za nami sta že 2 uspešni sezoni in kar 4 zmagovalke projekta. Nagrada je lepotni poseg po izbiri, ki ga podarja Medical Group Fabjan Celje.
Tokrat pa projekt poteka online.

Imamo pa še eno odlično novico!

Ob izgubi telesne teže se lahko pojavi povešena odvečna koža, zmanjšane prsi ipd., kar lahko pri nekaterih posledično prinaša določeno mero nezadovoljstva in pomanjkanje samozavesti.

Ravno iz tega razloga ti lahko omogočimo neverjetno priložnost, da prideš še do tistega zadnjega koraka, ki je potreben, da boš zažarela v vsem svojem sijaju.

V sodelovanju z odličnim estetskim kirurgom Medical Group Fabjan Celje bomo omogočili eni izmed vas POPOLNOMA BREZPLAČEN lepotni poseg v vrednosti do 4 tisoč evrov po lastni izbiri. Naj bo to povečava prsi, korekcija nosu, odstranitev kože, izbira je TVOJA.

Kako bo potekal izbor?

Vse, ki boste zakupile paket Diamantna Ti in obkljukale sodelovanje pri projektu “Stopi NovaTi v Pomlad” nam boste poslale začetne fotografije (PREJ), in po doseženih rezultatih še fotografije (POTEM). V vmesnem času boste sledile navodilom, katera bodo skrbno spisana in poslana samo sodelujočim v tem projektu.

Po treh mesecih projekta bomo v ožji krog vseh vas, ki boste vidno opravile odlično spremembo, izbrali določeno število prijavljenih v tej nagradni igri. Sledila bodo navodila za naslednji krog. Nato bo potekalo tekmovanje za najboljšo fizično in mentalno spremembo, in tista ki bo to dosegla bo prejela BREZPLAČNI LEPOTNI POSEG s strani Medical Group Fabjan Celje.

Projekt “Stopi NovaTi v Pomlad” traja 6 mesecev od pričetka projekta.

Je video tečaj namenjen le ženskam?

Da, v video tečaju sem se osredotočila le na ženske in njihove najbolj problematične predele telesa. Brez problema pa lahko paket kupi tudi moški, ga uporablja sam, ali pa ga nameni kot darilo svoji srečni izbranki, mami, sestri, hčerki, prijateljici…

Ali potrebujem posebne pripomočke za izvedbo vaj?

Za izvedbo vaj ne potrebuješ nič posebnega, saj sem naredila tečaj tako, da ga bo lahko vsaka ženska uporabljala brez pripomočkov. V videih sem uporabljala npr. navadne kuhinjske brisače, kuhinjski stol ali pa steno, ki bo služila kot opora in pripomoček za uporabno in izvedbo treninga. 

Ali lahko vaje izvajam doma?

Posebnost tega projekta je, da lahko trening opraviš v udobju svojega lastnega doma. Le klik na našo stran in trening si lahko predvajaš na TV zaslonu, prenosniku, tablici ali telefonu. Seveda pa lahko trening opraviš tudi kje drugje (na dopustu, pri prijateljici ipd…).

Na kakšen način dostopam do video tečaja?

Do programa lahko dostopaš prek spletnega portala novati.si z uporabniškim imenom in geslom, ki ga dobiš po opravljenem nakupu na elektronski naslov. Natančnejša navodila prejmeš ob nakupu. Do spletnega programa boš lahko nato dostopala preko telefona, tablice, prenosnika ali TV zaslona. Program je namenjen samo tebi, kar pomeni, da podatkov za prijavo ne smeš deliti z drugimi, ker ti v nasprotnem primeru tvoj profil zamrznemo.

Je video tečaj namenjen hujšanju?

Da. Novati program je namenjen tudi hujšanju in spremembi načina življenja. V navodilih za uporabo boš prejela vse potrebne informacije, kako se lotiti svojega začrtanega cilja. Vsekakor pa pri tem ne boš sama, saj ti bom vedno stala ob strani in te naučila kako v kratem času do pozitivih sprememb.

Koliko časa potrebujem za izvedbo treninga?

Potrebuješ le 23 do 32 minut dnevno ali 3x tedensko. Vaje lahko izvajaš od doma in ne rabiš nobenih fitness naprav. Trening lahko ponoviš tudi večkrat, v kolikor meniš da imaš več časa, kot je predvideno. Več treninga, več rezultata.

Ali je video tečaj primeren za začetnice ali tudi za tiste, ki že treniramo?

Namenjen je vsem, ki želite izboljšati svoje počutje, izgubiti kakšen kilogram in izoblikovati zadnjico, noge ali trebuh. Primeren je tako za začetnice, kot tudi za tiste, ki želite dodatno povečati svojo telesno aktivnost tudi od doma.

Koliko vaj vsebuje video tečaj?

Video tečaj vsebuje skupno kar 11 ur treninga in 37 različno sestavljenih video vsebin za posamezne mišične skupine. Vsebuje pa tudi nakupovalne listke, jedilnike, motivacijska sporočila, zaprto FB skupino, LIMITED EDITION darilca, možnost sodelovanja pri projektu “Stopi Nova Ti v Pomlad” in ostala presenečenja.

Ali v video tečaju dobim tudi jedilnik?

Da, vsebuje od 35- 100 strani zdravih gurmanskih recetov (3 različni jedilniki) s pripadajočimi navodili in nakupovalnimi listki. Recepti so super preprosti, namenjeni za celo družino (ni dieta) in ne vzamejo veliko časa za pripravo.

Kakšna razlika video tečajem Nine Nikky in drugimi video tečaji?

Gre za video tečaj, kjer ne potrebujete dodatnih fitness pripomočkov in lahko trenirate kjerkoli in kadarkoli. Novati program je edini program v Sloveniji, ki sodeluje z lepotnim kirurgom. Program je skrbno načrtovan in pripravljen tako, da boš ob upoštevanju preprostih navodil dosegla to kar si si zastavila kot cilj. Z našim konceptom dela je preoblikovanje bilo uspešno pri več kot 1.000 uporabnikom.

Kako sodelujem v nagradni igri za brezplačni lepotni poseg, ki ga podarja Medical Group Fabjan?

Sodeluješ lahko tako, da izbereš paket z bonusi in možnostjo nagrade. V 6 mesečnem projektu bomo tistim, ki boste sodelovale v izzivu izbrali srečnico, ki bo dobila brezplačni lepotni poseg po izbiri pri Medical Group Fabjan.

Ali lahko plačam v dveh obrokih?

Da, lahko plačaš tudi v dveh obrokih. Pošlji mi email na info@novati.si 

Ali lahko kupim samo jedilnike?

Da, piši mi na info@novati.si in se bova zmenile. 🙂

Ali so videi primerni za osebe z zdravstvenimi težavami ?

Videi, ki jih vsebuje paket niso primerni za osebe, ki imajo kakršne koli večje zdravstvene težave, kjer oseba ne more ali ne sme izvajati določenih vaj. Niso primerni za osebe po kakšnem operativnem stanju ali rehabilitaciji, prav tako niso primerni za osebe, ki imajo težave s hrbtenico, sklepi, gibljivimi deli telesa ali srčnimi težavami. Vadba NI primerna TAKOJ po porodu!
Veliko deklet se po porodu zateka k nekim ekstremom in ker telo ni pripravljeno naredijo več škode kot koristi. Sploh tiste ki imajo diastazo.

Kako potekajo treningi?

Treningi so zasnovani tako, da enostavno odpreš video, in imaš minutko časa da se pripraviš na prvo vajo v ozadju. Trening je skrbno pripravljen za posamezno mišično skupino. Vsaka vaja traja od 15-45 sec intenzivnega treniranja, kateri sledi 15 sec pavza in priprava za naslednjo vajo v ozadju. V samem videu ni besedil ali kakršnih koli motenj, ker se želim osredotočiti na maksimalen izkoristek vadbe, kateri nameniš 30 min svojega časa.

Ali je program časovno omejen?

Ob nakupu programa dobiš časovno neomejen dostop do njega. Zakupljen program ti ostane doživljenjsko. Lahko ga izvajaš kolikor dolgo želiš, dokler ne pride na voljo novi paket NOVATI programa 🙂

Ali je se je potrebno striktno držati priloženega jedilnika?

V kolikor je tvoj cilj izguba odvečne telesne teže DA. Želim pa ti povedati preprosti nasvet. Če katero živilo ne ješ, ga preprosto zamenjaj z drugim podobnim živilom. Če je cilj hujšanje ne prekorači zastavljenega optimalnega dnevnega vnosa kcal. Sama podpiram zdrav način hujšanja, kar pomeni izgubo 1-3 kg na mesec. Je pa seveda odvisno od vsakega posameznika.

Kaj naj naredim, če mi pade motivacija?

Nič hudega. Klic na Facetime, kjer se bova na daljavo ob kavici pogovorili kako zopet do motivacije. Verjemi, sem izredno dober motivator, vendar vseeno upam, da bo tvoja motivacija dovolj močna, saj si v družini #MočnejšihOdIzgovorov.

©2020 by novati.si.