Z NOVATI PROGRAMOM

DO POPOLNE PREOBRAZBE!

Ali se v zgornjem videu najdeš tudi sama?
Celulit, maščobne obloge, nezadovoljstvo v svojem telesu, želiš spremembe?
Imamo rešitev! Bodi #MočnejšaOdIzgovorov

Kdo je Nina Nikky?

Nina Nikky na področju fitnesa in vodenih vadb deluje že polnih 12 let. V petih sezonah CFT programa je pomagala že vsaj tisoč ženskam na poti do popolne preobrazbe telesa. Delala je tudi kot inštruktorica zumbe in vodenih vadb.

Sedaj trenira in vodi tudi otroke s posebnimi potrebami. K njej prihajajo tako tisti, ki si želijo izgubiti odvečne kilograme, kot tudi tisti, ki si želijo začeti bolj zdravo živeti, preoblikovati svoje telo in pridobiti mišično maso.

Nina je licencirana osebna trenerka in lastnica največjega fitnes centra v Velenju – NYC GYM. Ima preko 50 tisoč sledilcev na Instagramu in 10 tisoč na Facebooku.

Tudi sama se je srečevala z … 

Nenehna borba z maščobami

Se spopadaš z odvečnimi oblogami, ki ti preprečujejo, da bi brez slabega občutka oblekla svoja najljubša oblačila in samozavestno skočila v kopalke?

Vsakdanji stres, nepravilna prehrana in neredna fizična aktivnost – vse to so ključni vzroki, ki ti onemogočajo, da bi dosegla postavo, o kateri si vedno sanjala.

Program NovaTi ti ponuja 100-odstotno podporo v boju proti kopičenju odvečnih kilogramov. V svojih paketih ti ponujam celovit pristop, v katerega so vključene tako vadbe, namenjene delom telesa, ki so najbolj dovzetni za odvečne obloge – trebuh, boki in stegna – kot tudi uravnoteženi jedilniki z zdravimi in okusnimi jedmi, ki odlično dopolnjujejo tvojo pot do zastavljenih rezultatov.

Sprejmi izziv in premagaj odvečne obloge!

VEČNE TELESNE NADLOGE

Se tudi ti brez uspeha soočaš z nadlogami, kot sta celulit in strije, ter se ju po številnih preizkušenih kremah in drugih preparatih še vedno nisi znebila?

Verjemi, da nisi edina – ti dve nadlogi pestita večino žensk, vendar številne ne vedo, da obstaja rešitev, ki je učinkovitejša od kakršnih koli dragih preparatov ali terapij.

Zate smo pripravili celovit program vadb, ki so ključnega pomena pri odstranjevanju celulita, strij, tvoji koži pa bodo povrnili prožnost in gladkost. Obenem ti bodo pomagale, da učvrstiš in okrepiš svoje telo. Pri doseganju ciljev ti bom nudila stalno podporo in te na vsakem koraku spodbujala.

Poslovi se od nadležnega celulita in strij ter poskrbi, da se boš v svoji koži počutila sijajno!

FITNES ZAHTEVA ČAS, VOLJO, MOTIVACIJO

Se zavedaš, koliko časa in energije je potrebno vložiti, da se pripraviš, preoblečeš, pripelješ do fitnesa in vse to še enkrat ponoviš po vadbi?

Povsem te razumem in imam zate sijajno rešitev, ki ti bo omogočila, da z manj vloženega časa prideš do vrhunskih rezultatov!

Vem, kako težko je v hitrem tempu življenja najti čas zase, zato sem pripravila program vadb, ki ga lahko opraviš kjerkoli in kadarkoli, preostali prosti čas pa boš lahko namenila bližnjim in tebi pomembnim aktivnostim. Obenem ti ponujam tudi dostop do skrbno izbranih jedilnikov, receptov in seznam sestavin, ki jih najdeš v najbližji trgovini, ter podporo 24/7.

Prepusti se 23 do 32-minutnim vadbam dnevno in pri pripravi obrokov uporabljaj recepte za zdrave jedi ter garantirano preoblikuj svoje telo!

Navdušujoče preobrazbe članic programa NovaTi

O programih NovaTi

Vsi paketi NovaTi vključujejo video treninge z vadbami, ločenimi po zahtevnosti, za katere potrebuješ le od 23 do 32 minut svojega dragocenega časa, lotiš pa se jih lahko po želji vsak dan ali 3x tedensko.

V kar 37 videih, kar skupno znaša 11 ur video vsebin, ti bom predstavila vaje, ki jih lahko izvajaš v udobju lastnega doma in zanje ne potrebuješ nobenih drugih pripomočkov. Vaje se osredotočajo predvsem na dele telesa, ki so najbolj dovzetni za nadležne maščobne obloge.

Poleg vadb so v paketu na voljo okusni jedilniki z več kot 100 recepti, v katere so vključene slastne sladice, pripravila pa sem ti tudi nakupovalni listek, ki ti bo olajšal nakupovanje sestavin v najbližjih trgovinah.

Da boš lažje beležila in spremljala rezultate, je v paket vključen meritveni obrazec, svoj napredek pa boš lahko delila z drugimi članicami v zaprti Facebook skupini. Vedno ti bom na voljo za dodatne nasvete, podporo in spodbudo.

Čakajo te številne druge ugodnosti – darila za prvih 200 članic in možnost sodelovanja v projektu »Stopi NovaTi v Pomlad«, v katerem lahko prejmeš lepotni poseg po izbiri pri dr. Fabjanu iz Medical Group Fabjan in s preobrazbo postaneš Nova Ti.

ZAPRTA FACEBOOK SKUPINA

Z Novati ekipo bomo poskrbeli, da svoj cilj dosežeš v čim krajšem možnem času. V zaprti FB skupini se vsak dan motiviramo in spodbujamo, delimo recepte, motivacijska sporočila in spodbudne rezultate. Pomagamo, da prideš do fokusa, vaje opravljaš redno in se držiš jedilnikov.

Na voljo bom tudi sama 24/7 za vsa vprašanja, negotovosti in predloge.

V zaprti skupini so zraven tudi ostale članice Diamantna Ti. Dokaži, da si #MočnejšaOdIzgovorov in se srečava med vadbo.

Mnenja NovaTi deklet


Na začetku ko sem začela hoditi v fitnes, sem začela na čisti nuli. Nisem imela kondicije, in s pomočjo Ninine ekipe se mi je življenje dejansko obrnilo na glavo. Ne samo da so mi pomagali spremeniti videz ampak sama sem se začela zavedati kako te šport in aktivno življenje poživi in da energijo za naprej. Pomagali so mi premagati samo sebe in dokazali da se vse da, samo če se hoče.
Aktivno življenje je zdaj del moje rutine. Zdaj si življenje brez športa ne predstavljam več. Z njim odpravim težave in dobim dodatno energijo za preostanek dneva.
Ne predstavljam si da bi lahko zdaj odnehala, saj novi rezultati in zabavni treningi ti dajo dodaten zagon za naprej.


Odločitev, da se začnem več gibati in bolj zdravo prehranjevati, je bila ena boljših odločitev kar sem jih sprejela. Ko narediš korak k spremembam se zaveš, da s tem, ko se gibaš skrbiš za svoje telo in posledično za svoje zdravje in počutje.
Pred tem sem bila vedno utrujena, brez energije,… Odkar sem bolj aktivna, je moje počutje odlično. Sem polna energije, moje telo je bolj gibčno in tudi izgled kože je lepši. Pridobila sem na samozavesti kar tudi pripomore k splošno boljšemu počutju.
Prvotni cilj, da izgubim nekaj kilogramov sem s pomočjo treningov in bolj zdrave prehrane brez težav dosegla, sedaj pa sem se usmerila še v samo oblikovanje in učvrstitev postave. Spoznaš kaj je tvoje telo dejansko sposobno, ko ga pripelješ do ekstremov in vidiš, da gre in da so omejitve samo v glavi. Spoznala sem, da je gibanje in sprejetje zdravega načina prehranjevanja dolgoročna naložba v zadovoljno življenje, rezultati pa so motivacija, da bom s takšnim načinom nedvomno nadaljevala.


Pripravljeni videi za vadbe se mi zdijo več kot odlični. Strokovno so izvedeni, dovolj je časa za pripravo na naslednjo vajo in za izvedbo ne zahtevajo posebnih stvari. Primerni so za začetnice in tiste, ki že obiskujejo fitnes, oz. kakršnekoli vadbe. V njih prevladuje pozitivna in za motivacijo primerna glasba. Prostori, kjer se izvajajo so prijetni predvsem pa lepi. Nina s svojim stasom ponazori vajo na tak način, da jo želiš izvest. Vaje so zanimive in niti za trenutek dolgočasne. Trening je ravnoprav dolg. V kolikor želiš intenzivejše združiš dva skupaj. Všeč mi je, ker med samim treningom opozarja, na pitje vode. Zame osebno, so mogoče samo glavni odmori preveliki. Vendar to je razumljivo, ker je za mano štirimesečno treniranje v fitnesu pod nadzorom trenerja. Med odmori sem predčasno nadaljevala z vajo.
Skratka, da povzamem, drage dame, mamice in gospe; poskusite ne bo vam žal.


Sem Eva, stara 15 let iz Maribora. V prostem času 4 krat tedensko treniram odbojko. Trening nog sem opravila v družbi starejše sestre in kljub moji dobri fizični pripravljenosti sem takoj na začetku začutila delovanje mišic, kar dokazuje da je vadba res intenzivna. Skozi ves trening sem lahko sledila vajam in upoštevala nasvete, na koncu pa sem se kljub utrujenosti počutila super, saj sem naredila nekaj dobrega za telo. Z vajami bom zagotovo nadaljevala.


Sem Tina, stara 37 let, mamica dvojčkov. Pred dobrim letom sem po dolgem počitku ponovno začela trenirati v fitnes centru. Ker pa velikokrat ne najdem varstva za svoja malčka, so »nova ti« vaje super nadomestek treninga v fitnesu. Ko se otroka zamotita vedno z veseljem vklopim tv in oddelam trening. Treningi so res super pripravljeni, saj zahtevajo le okoli pol ure časa, so zelo intenzivni in zanimivi. Sama, brez teh treningov doma zagotovo ne bi naredila nič, zato sem res hvaležna, da je Nina skupaj s svojo ekipo pripravila posnetke vaj. Vsakič si lahko predvajam drug sklop vaj, torej lahko vedno delam vaje za različne dele telesa. Toplo priporočam opravljanje vaj po Ninih treningih.


Treningi NovaTi so mi definitivno všeč. Primerni so predvsem za začetnice, ki želijo doma narediti nekaj zase in so časovno omejene. Razporejeni so od manj zahtevnih do zahtevnih tako, da lahko napredujete. Fokus je predvsem na predelih telesa s katerimi imamo navadno ženske največ težav, torej trebuh, noge in zadnjica. Pohvaliti moram tudi glasbeni izbor med treningi, saj pomaga držati tempo in dviga motivacijo. Na koncu treninga pa te čaka še edinstveno sporočilo. Treninge NovaTi priporočam vsem ženskam, mamicam, ki so v časovni stiski, jim zahajanje v fitnes povzroča nelagodje in težko najdejo čas zase. Potrebujete le 30 minut in udobje svojega doma. Mislim, da tukaj ni več izgovorov.

Prvih 200 novati članic prejme limited edition darilo, ki ga podarjata polleo sport in novati.si

POSEBNA MOŽNOST V PAKETU DIAMANTNA TI: 

V sodelovanju z odličnim estetskim kirurgom Medical Group Fabjan Celje bomo omogočili eni izmed vas POPOLNOMA BREZPLAČEN lepotni poseg v vrednosti do 4 tisoč evrov po lastni izbiri. Naj bo to povečava prsi, korekcija nosu, odstranitev kože, izbira je TVOJA.

KUPI LE JEDILNIKE NOVATI, KI VSEBUJEJO VEČ KOT 100 ZDRAVIH IN OKUSNIH RECEPTOV ZA VSO DRUŽINO

Garancija na vaše zadovoljstvo

NovaTi.si je garancija na vaše zadovoljstvo. V kolikor s programom ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar nazaj v roku 90 dni od dneva nakupa.

Je video tečaj namenjen le ženskam?

Da, v video tečaju sem se osredotočila le na ženske in njihove najbolj problematične predele telesa. Brez problema pa lahko paket kupi tudi moški, ga uporablja sam, ali pa ga nameni kot darilo svoji srečni izbranki, mami, sestri, hčerki, prijateljici…

Ali potrebujem posebne pripomočke za izvedbo vaj?

Za izvedbo vaj ne potrebuješ nič posebnega, saj sem naredila tečaj tako, da ga bo lahko vsaka ženska uporabljala brez pripomočkov. V videih sem uporabljala npr. navadne kuhinjske brisače, kuhinjski stol ali pa steno, ki bo služila kot opora in pripomoček za uporabno in izvedbo treninga. 

Ali lahko vaje izvajam doma?

Posebnost tega projekta je, da lahko trening opraviš v udobju svojega lastnega doma. Le klik na našo stran in trening si lahko predvajaš na TV zaslonu, prenosniku, tablici ali telefonu. Seveda pa lahko trening opraviš tudi kje drugje (na dopustu, pri prijateljici ipd…).

Na kakšen način dostopam do video tečaja?

Do programa lahko dostopaš prek spletnega portala novati.si z uporabniškim imenom in geslom, ki ga dobiš po opravljenem nakupu na elektronski naslov. Natančnejša navodila prejmeš ob nakupu. Do spletnega programa boš lahko nato dostopala preko telefona, tablice, prenosnika ali TV zaslona. Program je namenjen samo tebi, kar pomeni, da podatkov za prijavo ne smeš deliti z drugimi, ker ti v nasprotnem primeru tvoj profil zamrznemo.

Je video tečaj namenjen hujšanju?

Da. Novati program je namenjen tudi hujšanju in spremembi načina življenja. V navodilih za uporabo boš prejela vse potrebne informacije, kako se lotiti svojega začrtanega cilja. Vsekakor pa pri tem ne boš sama, saj ti bom vedno stala ob strani in te naučila kako v kratem času do pozitivih sprememb.

Koliko časa potrebujem za izvedbo treninga?

Potrebuješ le 23 do 32 minut dnevno ali 3x tedensko. Vaje lahko izvajaš od doma in ne rabiš nobenih fitness naprav. Trening lahko ponoviš tudi večkrat, v kolikor meniš da imaš več časa, kot je predvideno. Več treninga, več rezultata.

Ali je video tečaj primeren za začetnice ali tudi za tiste, ki že treniramo?

Namenjen je vsem, ki želite izboljšati svoje počutje, izgubiti kakšen kilogram in izoblikovati zadnjico, noge ali trebuh. Primeren je tako za začetnice, kot tudi za tiste, ki želite dodatno povečati svojo telesno aktivnost tudi od doma.

Koliko vaj vsebuje video tečaj?

Video tečaj vsebuje skupno kar 11 ur treninga in 37 različno sestavljenih video vsebin za posamezne mišične skupine. Vsebuje pa tudi nakupovalne listke, jedilnike, motivacijska sporočila, zaprto FB skupino, LIMITED EDITION darilca, možnost sodelovanja pri projektu “Stopi Nova Ti v Pomlad” in ostala presenečenja.

Ali v video tečaju dobim tudi jedilnik?

Da, vsebuje od 35- 100 strani zdravih gurmanskih recetov (3 različni jedilniki) s pripadajočimi navodili in nakupovalnimi listki. Recepti so super preprosti, namenjeni za celo družino (ni dieta) in ne vzamejo veliko časa za pripravo.

Kakšna razlika video tečajem Nine Nikky in drugimi video tečaji?

Gre za video tečaj, kjer ne potrebujete dodatnih fitness pripomočkov in lahko trenirate kjerkoli in kadarkoli. Novati program je edini program v Sloveniji, ki sodeluje z lepotnim kirurgom. Program je skrbno načrtovan in pripravljen tako, da boš ob upoštevanju preprostih navodil dosegla to kar si si zastavila kot cilj. Z našim konceptom dela je preoblikovanje bilo uspešno pri več kot 1.000 uporabnikom.

Kako sodelujem v nagradni igri za brezplačni lepotni poseg, ki ga podarja Medical Group Fabjan?

Sodeluješ lahko tako, da izbereš paket z bonusi in možnostjo nagrade. V 6 mesečnem projektu bomo tistim, ki boste sodelovale v izzivu izbrali srečnico, ki bo dobila brezplačni lepotni poseg po izbiri pri Medical Group Fabjan.

Ali lahko plačam v dveh obrokih?

Da, lahko plačaš tudi v dveh obrokih. Pošlji mi email na info@novati.si 

Ali lahko kupim samo jedilnike?

Da, piši mi na info@novati.si in se bova zmenile. 🙂

Ali so videi primerni za osebe z zdravstvenimi težavami ?

Videi, ki jih vsebuje paket niso primerni za osebe, ki imajo kakršne koli večje zdravstvene težave, kjer oseba ne more ali ne sme izvajati določenih vaj. Niso primerni za osebe po kakšnem operativnem stanju ali rehabilitaciji, prav tako niso primerni za osebe, ki imajo težave s hrbtenico, sklepi, gibljivimi deli telesa ali srčnimi težavami. Vadba NI primerna TAKOJ po porodu!
Veliko deklet se po porodu zateka k nekim ekstremom in ker telo ni pripravljeno naredijo več škode kot koristi. Sploh tiste ki imajo diastazo.

Kako potekajo treningi?

Treningi so zasnovani tako, da enostavno odpreš video, in imaš minutko časa da se pripraviš na prvo vajo v ozadju. Trening je skrbno pripravljen za posamezno mišično skupino. Vsaka vaja traja od 15-45 sec intenzivnega treniranja, kateri sledi 15 sec pavza in priprava za naslednjo vajo v ozadju. V samem videu ni besedil ali kakršnih koli motenj, ker se želim osredotočiti na maksimalen izkoristek vadbe, kateri nameniš 30 min svojega časa.

Ali je program časovno omejen?

Ob nakupu programa dobiš časovno neomejen dostop do njega. Zakupljen program ti ostane doživljenjsko. Lahko ga izvajaš kolikor dolgo želiš, dokler ne pride na voljo novi paket NOVATI programa 🙂

Ali je se je potrebno striktno držati priloženega jedilnika?

V kolikor je tvoj cilj izguba odvečne telesne teže DA. Želim pa ti povedati preprosti nasvet. Če katero živilo ne ješ, ga preprosto zamenjaj z drugim podobnim živilom. Če je cilj hujšanje ne prekorači zastavljenega optimalnega dnevnega vnosa kcal. Sama podpiram zdrav način hujšanja, kar pomeni izgubo 1-3 kg na mesec. Je pa seveda odvisno od vsakega posameznika.

Kaj naj naredim, če mi pade motivacija?

Nič hudega. Klic na Facetime, kjer se bova na daljavo ob kavici pogovorili kako zopet do motivacije. Verjemi, sem izredno dober motivator, vendar vseeno upam, da bo tvoja motivacija dovolj močna, saj si v družini #MočnejšihOdIzgovorov.

©2020 by novati.si.